Pennsylvanians Against Gaming Expansion menggesa tindakan terhadap “permainan kemahiran”
toto

Pennsylvanians Against Gaming Expansion menggesa tindakan terhadap “permainan kemahiran”

Pennsylvanians Against Gaming Expansion telah sekali lagi menggesa penggubal undang-undang di Negeri Keystone untuk mendapatkan pendirian yang lebih tegas mengenai “permainan kemahiran,” yang telah menjejaskan hongkong pools belanjawan negeri. Menurut organisasi itu, memetik data dari Pennsylvania Lottery, permainan sedemikian telah menelan kos jualan calar Pennsylvania Lottery $650 juta.

Lebih Banyak Tindakan Diperlukan, Gesa PAGE
Polis Negeri Pennsylvania, Peguam Negara, dan pengawal selia perjudian negeri semuanya mengekalkan bahawa permainan kemahiran sedemikian adalah haram, namun ia masih wujud di Pennsylvania. Dalam kenyataan akhbar, organisasi itu berkata bahawa perjudian yang tidak terkawal menjejaskan hasil cukai negeri dan produk perjudian berlesen. Kenyataan oleh organisasi berbunyi:

Dalam laporan berikut, kami menunjukkan analisis terperinci yang menganggarkan lebih daripada $650 juta dalam jualan calar Loteri Pennsylvania telah hilang kepada mesin Games of Skill yang tidak dikawal di seluruh Komanwel.

HALAMAN
Berdasarkan sejarah, Pennsylvanians Against Gambling Expansion mendakwa bahawa $14.9 bilion Negeri Keystone direalisasikan dalam jualan kad gores antara Oktober 2017 dan Mac 2022 mungkin jauh lebih tinggi – 4.4% lebih tinggi, sebenarnya, kenyataan akhbar itu menambah. Ini boleh diterjemahkan kepada $200 juta lebih untuk penduduk Pennsylvania dan perniagaan tempatan, organisasi itu meneruskan.

Mesin kemahiran telah berkembang pesat sejak 2017, kata kenyataan akhbar organisasi itu. Terdapat peningkatan 17 kali ganda dalam bilangan yang dipanggi Pengeluaran Sydney “mesin kemahiran,” kata PAGE. Jurucakap organisasi Pete Shelly:

Analisis ini harus berfungsi sebagai lampu merah berkelip untuk penggubal undang-undang. Sudah tiba masanya, sekali dan untuk semua, untuk mengetatkan undang-undang negeri dan menutup mesin ini.

Jurucakap organisasi Pete Shelly
Pemilik Tolak Kembali Menentang Larangan dan Larangan
Shelly berkata bahawa penggubal undang-undang mesti bersatu dan mewujudkan rangka kerja kawal selia yang akan memberikan pihak berkuasa yang berkaitan kuasa yang tidak terhalang untuk bertindak terhadap pesalah. Beliau berhujah bahawa mesin itu tidak menjana satu sen pun dalam cukai Result SGP Hari Ini perjudian, katanya dan menambah bahawa ia juga dikaitkan dengan kejadian jenayah yang lebih tinggi di kawasan di mana ia berada.

Lebih buruk lagi, mereka mengalirkan pendapatan daripada pelbagai program negeri, seperti yang diperuntukkan kepada warga emas, kata Shelly. Isu permainan mahir di Pennsylvania masih berterusan. Pemilik mesin sedemikian berpendapat bahawa mereka adalah satu-satunya sebab mereka mampu untuk kekal dalam perniagaan. Mesin ini biasanya dipasang di kedai serbaneka, bar atau VFW.